Team

Hallo, mijn naam is
Lotte van Arkel,

Sinds april 2013 ben ik vol enthousiasme begonnen te werken als logopedist. Na 10 jaar gewerkt te hebben in Almere wilde ik graag dichterbij huis komen werken en heb ik Logopediepraktijk Lopik per 1 juni 2023 overgenomen. Ik heb voornamelijk ervaring met het behandelen van kinderen maar ben allround opgeleid en kan dus begeleiding bieden voor jong en oud. Het belangrijkste van de logopedie is dat een kind na elke behandeling met een stralende glimlach weer naar huis gaat. Ik heb een rustige en open houding, waarbij mensen zich op hun gemak voelen.

Stotteren

Ik ben naast de reguliere behandelgebieden gespecialiseerd in het behandelen van jongeren die stotteren. Het betrekken van ouders binnen de therapie is voor mij essentieel. Door de Nederlandse Vereniging voor Logopedie ben ik gecertificeerd in het geven van uursbehandelingen voor stottertherapie.

Hallo, mijn naam is
Lotte Collaris,

Sinds augustus 2023 ben ik vol enthousiasme begonnen te werken als logopedist. Ik ben all round opgeleid en kan dus begeleiding bieden voor jong en oud. Ik heb een rustige en enthousiaste houding. Het belangrijkste is dat een kind met plezier naar de logopedie gaat. Ik heb ervaring in de revalidatiezorg, waarbij ik veel mensen met een afasie en een dysartrie heb gezien.

Samen laten wij
jouw stem stralen!